[vc_row css=”.vc_custom_1610185760447{padding-bottom: 20px !important;}” mobile_bg_img_hidden=”no” tablet_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” row_reverse_mobile=”0″ row_reverse_tablet=”0″ woodmart_disable_overflow=”0″][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

بازرسی فنی 

بازرسی فنی می تواند در جهت بررسی مشخصات فنی یک قطعه، تست ها و آزمون های انجام شده برای آن به منظور تعیین میزان انطباق آن با استاندارهای از قبل تعیین شده باشد، می تواند بازرسی ایمنی یک ساختمان، یک کارخانه و یا واحد تجاری در جهت ایمنی برق، آسانسور، اعلام یا اطفا حریق، موتورخانه و… در جهت محافظت ساکنین و حفظ سرمایه های مالی آنان باشد، می تواند بازرسی و ممیزی انرژی در جهت کاهش مصارف انرژی با رویکرد استانداردهای مدون باشد. می تواند بازرسی موتورخانه، تنظیم مشعل های گاز در جهت استفاده بهینه و افزایش طول عمر آن باشد و بسیاری از موارد دیگر که فرایند بازرسی باعث استفاده بهینه، کاهش تلفات و خطرات ناشی از عدم رسیدگی به موقع خواهد بود.

شرکت فنی مهندسی توان رسانای کادوس با جدیدترین دستگاه های اندازه گیری در حوزه تخصصی ایمنی برق آماده ارائه خدمات به همشهریان خود می باشد. همچنین جهت بازرسی موتورخانه و تنظیم مشعل با همکاری شرکت بهینه صنعت تاسیسات در استان گیلان آماده ارائه خدمات هستیم. 

مثالی موردی، هنگام استفاده از یک قطعه، تست های و آزمون هایی روی آن انجام می دهند تا مشخص شود که آیا برای یک مورد مصرف خاص کارایی دارد یا نه. این آزمون ها توسط سازمان های خاص بازرسی فنی انجام شده و نتایج شان مورد تایید است. 
غالبا، فعالیت هایی که در این بازرسی ها انجام میشود شامل انواع اندازه گیری، آزمون، سنجش و ارزیابی و در نهایت مقایسه و انطباق بوده و در آخر میتوان، با تایید نتایج این آزمایش ها، آن قطعه را برای سیستم مورد نظر استفاده کرد. غالبا، فرایندهایی که در این بازرسی فنی انجام می شود شامل: 
بازرسی فنی مشخصات قطعات و استانداردهای آنها
تایید بازرسی های انجام شده توسط تولید کننده 
بازرسی موارد اولیه
بازرسی در حین کار گذاشتن و استفاده از قطعات
تاییید مدارک و آزمون های فنی انجام شده 

آموزش مدیریت بازرسی فنی
بازرس فنی کیست

بازرس فنی فردی است که با روش های بازرسی در حوزه تخصصی خاصی آشنایی داشته و دارای توانمندی هایی است که به سهولت عیوب و نامناسب بودن وضعیت موجود را در آن حوزه خاص شناسایی می کند. علاوه براین، او می تواند احتمال رخداد مشکلات فنی و انحرافات را پیش بینی کرده و راه کارهایی برای آنها ارایه دهد. 
بازرسان فنی، قطعا به آموزش آکادمیک نیاز داشته و باید بعد از یک دوره آشنایی با اصول و تکنیک های بازرسی فنی، دوره ای را هم تحت نظارت بازرسان با تجربه کار عملی انجام داده و با انواع روش های توسعه بازرسی آشنایی پیدا کرده و بتوانند به محض مشاهده، عیوب آنها را تشخیص دهند. 
علاوه براین، تاییدیه ها و نظرات این بازرس ها باید کاملا بیطرفانه باشد و نباید هیچ گونه فشاری از هر جهتی، روی تصمیم و تایید آنها تاثیر بگذارد. همچنین، این بازرس ها باید تایید یا عدم تایید خود را فقط به سازمان مربوطه اعلام کنند زیرا در این مورد تعهد حقوقی دارند. بازس فنی باید به نظرات دیگر بازرس ها نیز توجه داشته، به شرایط مختلف سازگار شده، تصمیماتش برپایه استدلال باشد و در عین حال بتواند به صورت مستقل تصمیم بگیرد. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1610185815278{margin-bottom: 30px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #e8e8e8 !important;}” mobile_bg_img_hidden=”no” tablet_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” row_reverse_mobile=”0″ row_reverse_tablet=”0″ woodmart_disable_overflow=”0″][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]